Boka har fått terningskast 5+

Reklame | livets fantastiske reise


Boka har fått terningkast 5+ jeg kunne ikke vært gladere!

(Hele anmeldelsen finner du på bokbloggen her ).

Bak kullissene var det tidvis både krise og kaos her hjemme da arbeidet med boka stod på, covid-19 hadde akkurat kommet til Norge og ikke lenge etter at koronaen kom til Norge ble vi syke.

Siden vi hadde vært i nærkontakt med bekreftet smittetilfeller forsøkte vi å få en test, men med et helsevesen som forståelig nok hadde full panikk for å gå tom for både tester og smitteverns utstyr fikk vi ingen test. Så vi gjorde det eneste vi kunne og låste oss inne i den 74kvm store (lille?) leiligheten vår i de tre ukene det tok før vi alle var frisk igjen.

Om det var korona vet vi ikke den dag i dag, men jeg har en sterk mistanke om det, da jeg som ikke har hatt en forkjølelse i lungene noen sinne lå strak ut med en tung og vond pust, med en melding fra fastlegen om at vi måtte ta kontakt om det ble for ille 😬

Så der satt jeg (eller lå strak ut) innesperret i leiligheten og visste jeg at jeg hadde en bok og fullføre og ingen vikar. Med så mye arbeid som formen tillot under de tre ukene og med arbeid langt til natt i flere månedene etter det, ble boken klar i tide for trykk og nå har den også fått terningkast 5+

Jeg må nesten klype meg selv i armen, for med stor glede kan jeg nå anbefale Livets Fantastiske Reise til årets julehandel, og det syns jeg er veldig fint, fordi jeg tror det er viktig å riktig å prate med barna om livet i sin helhet ❤️ Boken finner du både på Norli, Ark og Spartacus med mer. Jeg har dog hørt rykter om at en av de lokale bokhandlene hadde satt Livets Fantastiske Reise litt gjemt og glemt rett inn blant gamle bøker før den hadde rukket å komme på display, det syns jeg er litt trist (!) for Sarah har skrevet en kjempe viktig og levende tekst og jeg har jobbet så vanvittig hardt for at illustrasjonene skal være fargerike, gode og hjertevarme fortellinger fra livet 👶👵 Så om du er innom en bokhandel spør gjerne om det er mulig å få se Livets Fantastiske Reise så den får komme frem fra støvete hyller!


Med et stort smil ønsker jeg deg en god helg!! 😄 Og tusen takk for at du titter innom, vi prates!

Miriam