Jeg skulle bare kjøpe Pritt

Hei, dette er meg, jeg heter Miriam og har et alvorlig godte problem, her om dagen skulle jeg kjøpe Pritt på Clas Ohlson.

Det gikk kjempe fint, helt til jeg kom til kassen og Clas Ohlson hadde klekket ut den ultimate produktplasseringen, SNOP ved KASSA! Burde ikke være lov, vi bor i ett land med snopemomser og jeg er uheldigvis i tillegg av den impulsive typen, som da plukker med seg 900gram (!) med gummi snop ved kassa i et ubesluttsomt øyeblikk.
Dersom du er en snopemoms av den impulsive typen vil jeg gjerne advare deg mot å ferdes på Clas Ohlson på Galleriet i Bergen sentrum; det kan være lurt å sette skylapper på i det du nærmer deg kassa i det minste.

Vi blogges!

Miriam 

Winter is coming


Det er bikkje kaldt både inne og ute! Jeg har en mistanke om at dette bare er en forsmak på hva som kommer, men etter flere år i California hvor det aldri ble kaldere enn at vi måtte ta på en vest, er jeg nå redd for at jeg kommer til å fryse til en ispinne i vinter. Jeg har derfor vært på joggetur, i en oversized dunjakke denne morgenen, for å kjøpe en rimelig ovn på Jernia. Jeg løp riktignok forbi mange hardbarkede bergensere på veien som løp rundt i løpejakker og tights, jeg håper de ikke frøs i hel på veien, hutte meg tu! 
Nei, jeg får si som mamma sa når jeg var liten; når endene er god er alting godt 🙂 Så her har du meg, litt ender og en ovn midt i bergen sentrum.

Jeg håper du ikke fryser <3

Ha en super dag, vi blogges!

Miriam 

Blå mandag?


Her er det bare å bøtte innpå med kaffe, det er mandag og jeg aner nesten ikke hvor jeg skal begynne! Helgen har vært super, med en tur på akvariet og sol (!) tro det eller ei i Bergen 😀 Jeg fikk også avsluttet fredagen på en god måte ved å sende ut disse to i premie på den siste facebook konkurransen 🙂 
Men så var plutselig mandags morgen her og jeg løper igjen rundt som et kaklende spetakkel av en hodeløs kylling, ikke fordi jeg ikke ser frem til å jobbe i vei eller ikke har jobbet i løpet av helga, men fordi jeg har så mye å gjøre, jeg aner knapt hvor jeg skal begynne! Og det er alvorlig vanskelig å prioritere gjøremålene, det skal både promoteres, markedsføres, føres regnskap, forberedes til julemarkeder og skapes nytt innhold. Og å forsøke å ta en veloverveid avgjørelse på hva som gir størst verdi for min lille bedrift nå, er som å sitte ved kjøkkenøya innendørs og sette fingeren i været for å måle vindretningen. 
Jupp, jeg forsøkte det til og med! Nei, jeg må vel bare helle ned kaffen i en gedigen slurk så jeg kan begynne på alt på en gang og håpe jeg ikke har laget en gedigen floke på slutten av dagen. 

Jeg håper du ikke har en blåmandag, at den heller kanskje er gul, lilla, grønn eller rosa, bare ikke blå!

Jeg ønsker deg en god uke og tusen takk for at du titter innom, vi blogges!

Miriam 

BØ!

Jeg håper du ikke ble vettskremt nå! Det var ikke intensjonen, den ser skummel ut, men denne mumien er bare 30 cm på strømpelesten og kan nok ikke gjøre mer enn en flue fortred. Jeg tenkte å titte innom og si god helg før vi skal avgårde på akvariet 😀 

På instagram kontoen min er jeg flink å legge ut litt på my story (stort sett hver dag) om du har lyst til å henge med der finner du meg her, jeg håper du får en super helg!

Vi blogges! 

Miriam 

God genseren :P


Jeg kunne sikkert sett litt mindre glad ut her, men jeg har i min karriere med vaskemaskinen, krympet så utrolig mye dumt inkludert hjemmestrikk, sokker, luer og det som er. Men her kommer lyspunktet, det har blitt kaldere ute og da fant jeg fram god genseren min.. Eller det vil si det var vel egentlig min manns genser helt til det skjedde et vaskekte krympe uhell 🙂 

Og ja det var 100 prosent et uhell! 

Jeg håper nesten at min godeste mann ikke leser bloggen min for ofte 😉 

God helg folkens og stay warm 😀 

Vi blogges!

Miriam 

Brannbil

Reklame | Veggmotiver og direktelink

Full rulle! Jeg har både malt, filmet og tatt bilder omtrent samtidig, så nå skal jeg lage en YouTube video med arbeidet du ser her, det blir det første videoen jeg lager med veggmotivene mine og jeg gleder meg til å vise mer av hvordan det går til.

Jeg vil på et tidspunkt gå tom for veggplass i leiligheten vår, så om det er noen som ønsker å bestille et veggmaleri eller kanskje kjenner noen som kan tenke seg en unik original finnes veggmotivene mine her: https://miriamhaukebo.no/pages/bestill-et-veggmaleri 

Det er verdt å nevne at jeg holder til i Bergen og ikke har anledning til å påta meg oppdrag andre steder i landet akkurt nå, men jeg piper på her på bloggen om jeg skal reise noe sted så kan jeg jo alltids ta med malingen 😀 
Ha en super dag! Jeg kommer sterkt tilbake for nå har jeg så mye artig innhold å dele, må bare hive meg rundt og finne bra musikk og redigere filmen.

Vi blogges!

Miriam 

#interiør #veggmaleri #Bergen 

Glade vibber

God morgen! Da titter jeg innom for å si hei før jeg skal løpe i vei og male litt på veggen 🙂 I går skisset jeg opp en brannbil på veggen til mini, og i dag skal jeg male den opp. Jeg gleder meg så veldig, det blir så gøy å hente i barnehagen og vise den splitter nye bilen på veggen <3 Det hører med at det må være en katt i brannbilen, eller tenker jeg på postmann pat nå? I alle trille kult skal det bli. Jeg har også rukket og ta bilder av det nyeste motivet mitt fra padden, et familietre, jeg gleder meg til å jobbe mer med presentasjonen av det. 
I dag kjenner jeg at det er skikkelig gøy å jobbe kreativt, og håper jeg klarte å videreformidle litt glade vibber, jeg håper du også får en kjempe fin dag 🙂 

Vi blogges!

Miriam 

Oops! I did it again

Det er lov å le og det er lov å dra seg i håret i fortvilelse, jeg har gjort deg igjen, denne gangen var det den relativt dyre og helt nye ullsokken til mini fra Polarn O. Pyret.

Ja så vet man det, dersom en av to ullsokker ved et uhell går på 60 grader vil den krympe, bli nuppete og se litt molefonken ut i etterkant. Om det finnes tips der ute til andre gode merker med ullsokker med god antiskli er det supert, det ser ut som om jeg må supplere samlingen før vintersesongen er over *stille facepalm. 

For de som titter innom bloggen for første gang kan finer du mer om mine spinnville vaske eventyr her: da jeg flyttet en 96 kilos vaskemaskin alene, uaktsom oppvask og nok et vaskete uhell. Det som skremmer meg med å se disse overskriftene på rekke og rad, er at jeg har knapt blogget i tre måneder og at dette er et alarmerende antall vaske-relaterte hendelser på så kort tid! 

Jeg håper du fikk startet uka med to like sokker og at du ikke har krympet ulla for vinteren <3 

Vi blogges!

Miriam 

World famous cat

Reklame |

Skal si Chaplin løper i spinn rundt seg selv, ikke bare har han fått nytt fancy for og blitt blogg kjendis, nå blir han også foreviggjort i kunstens formål nok en gang. 

Det skal sies at han enda er relativt jordnær, det vil si når han ikke klatret til tops i klorestativet og leker løvenes konge
Eller går på spa..

Vi blogges 🙂  

Miriam 

 

Nok et vaskete uhell

Det er bra jeg bare har løst ut sertifikater som overstyrmann, for jeg er ganske sikker på at jeg hadde strøket med glans skulle jeg løst ut et  sertifikat for vaskemaskinen. Bildet over her er det siste bildet jeg fikk hvor lua mi fra Filipa K (som jeg kjøpte da jeg var styrmann og hadde råd) passet. Jeg er litt usikker på hva formålet med den overnevnte selfien var, men basert på utrykket mitt kan jeg bare tenke meg at dette bildet må ha vært tatt for å sende det til mannen så han ble sjarmert i senk. 

Uansett, jeg har et bilde jeg har tatt mer nylig med den fine lua mi i ull fra Filipa K det ser sånn ut:
Så der har du det, vask ikke ull på 60 grader, det er stor fare for at du da fryser på ørene etterpå! 

Ha en øre varm dag, så blogges vi!

Miriam