Kan du se kjøkkenet mitt her?

Ikke jeg heller, det var et kaos uten like etter at flyttelasset kom i går, det begynner heldigvis å komme seg. Noe Chaplin også er veldig glad for, det var ikke akkurat noe piknik å sitte på terrassen i det kasse etter pappkasse ble båret inn. Det må jo ha sett ut som reine lekelandet for en stakkars katt!
Jeg hadde egentlig planer om å oppdatere mer fra flyttinga i går, men det var lettere sagt en gjort. Jeg hadde riktignok tatt frem kameraet, men 40 minutter inn i leveransen av møbler og kasser, fant jeg hverken, mobil, data eller vannkranen til kjøkkenet, så da det nærmet seg kveld og ro i heimen, var jeg  en smule dehydrert og segnet sånn halvveis om på sofaen. For dere som virkelig leitet på bildet over så er vasken bak den største pappkassen til høyre, det er mye skråtak her jeg vet! 

 

Ha en knall fin helg! Vi blogges 🙂 

 

Miriam 

 

 

Jeg glemte veggmotivene!

Reklame | Inneholder link til egen nettside

Noen ganger går ting i glemmeboka, men en hel vegg eller kanskje to? Ja det går vist an, med første øyekast på bloggen kan det nok se ut som om jeg utelukkende lager originale verk på papiret, men jeg er jo innehaver av hele 29 bokser og 40 tuber med akryl maling også. Så hva skal jeg med alle tubene, ja det har jeg vel glemt å si.
Det som var utgangspunktet mitt da jeg sluttet i jobben som styrmann i januar var egentlig at jeg skulle drive med veggmalerier, det er unikt, mega kult og genialt i rom hvor det ferdes både store og små. Da trenger man jo ikke bekymre seg for at et kosteskaft, en action figur eller andre flygende objekter skal ta knekken på en glassramme. 

Så til de som lurte på hva jeg har på tapetet i dag så sitter jeg på tastaturet med volumet på topp og venter på at mailen min så fint piper på og sier at der er en blank vegg i nærheten som trenger min hjelp! 

(Så bor du i Bergen og har en blank vegg og et øye for glade motiver så finner du mer her miriamhaukebo.no!)

Så til dagens tetris spill, vi har nemlig en container med møbler fra California som har ankommet Bergen, og med en fult møblert leilighet allerede svetter jeg bare av tanken på kaoset som utvilsomt vil oppstå i dag!

Dette er da gulvplassen jeg har klart å rydde til… om 35 minutter kommer, en sofa, to senger, ett tv bord, spisebord og det er bare for å nevne noe! 

Ha en super dag, så blogges vi fra flytte kaoset!

 

Miriam 

 

 

 

Rydde litt her og rydde litt der

Ja altså med litt her og der, mener jeg egentlig ut i gangen, det begynner så smått på morgenkvisten, jeg må jo ha plass til å jobbe og da ryker ting ut i gangen. Fint for meg, men de dagene det har vært alvorlig rotete, ikke like fint for andre som da kommer hjem fra jobb eller kommer på besøk, for da må de jo bestige søppelhaugen min før de kommer inn! Tidlig en morgen holdt min mann faktisk på å svime av på vei til jobb, det viste seg at jeg hadde satt en pose med skitne bleier i gangen, jeg hadde jo knytt posen igjen, men du vet jo hvordan det er med bleier. Ergo best å lukke døren til gangen så jeg kan fortsette arbeidet!
Se så mye bedre! 

Vi blogges!

 

Miriam 

Hva gjør jeg egentlig på?

Biter negler! Tegner og biter negler. Det har seg sånn at det tar litt tid å opparbeide seg en inntekt med et nystartet firma, så langt suges pengene ut av lommeboka med industristøvsuger i rekord fart! Det koster å ha kvalitets materiell, gode leverandører og utstyr nok til å belyse en stadion.
Så her er arbeidet mitt, sånn når jeg ikke arbeider som en racer for å få den administrative biten til å gå opp og aller helst rundt! Sånn reint økonomisk, mye fordi jeg nå også har rettet industristøvsugeren mot mannens lommebok og jeg ser svetteperlene former seg i panna i det jeg sier eh, du altså, men om atte, den printeren med 12 farger og arkiv kvalitet??
Nei, jeg må tilbake til blyantene skal jeg ha noen som helst mulighet til å investere i en kunstprinter før vi når 2032! 

Tusen takk for at du tittet innom, vi blogges!

 

Miriam 

It´s A L I V E !

Reklame | konkurranse og direkte link til egen nettbutikk

Vel kanskje ikke helt i live?! Men noen av karakterene ser jo ganske livlige ut! 

Jeg derimot er likbleik, det er i mangel av et bedre ord zombie skummelt å legge kunstverk ut for salg. Men jeg sier til meg selv at sånn er det å tørre å satse, da skal man kjenne litt på nervene, det som kanskje er litt uheldig er at jeg hver gang jeg har kjent litt etter og fått litt mer hetta en rødhette har juster ned på prisene, sånn for å være på den sikker siden. Resultatet er at jeg nå har lansert en hel del originaler til en god pris i forhold til arbeidet som ligger bak (tar en stille facepalm her for det er super vanskelig å sette en pris i kroner og øre på eget arbeid).  

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET. Dersom du velger å hiver deg på nyhetsbrevet uansett så kan det være kjekt å vite at du i første mail mottar fire digitale farge bok sider, fordi jeg jeg syns det er gøy å dele og fordi det skal være gøy å motta glade nyheter 😀 

Åh, glemte nesten premien! Det var denne karen her, litt rar og veldig kul:

Tusen takk for den positive responsen jeg har mottatt underveis både på Instagram og Facebook , det er ikke bare lett å drive for seg selv, men med så mange gode ord på veien så går det veldig fint <3

Vi blogges!

 

Miriam 

 

 

 

 

 

På lekeplassen

Det er mye man kan si i en debatt rundt narkomane og rusavhengige i Norge. Det er en ting jeg veldig gjerne vil ha sagt; det er ikke greit å legge brukte, skittene og farlige sprøyter igjen på lekeplassen!

Det ligger sikkert et hav av vonde øyeblikk, sorg, avhengighet og desperasjon bak denne sprøyten.. men hver du hva? Min empati for luktens ut gjennom vinduet i det avgjørelsen var tatt om å sette et skudd på lekeplassen og la redskapen ligge igjen, nettopp her hvor det er latter og lek som skal stå i fokus. 

Jeg gikk tilbake til lekeplassen i går, med en tom handlepose og en tom juice flaske, for å plukke opp sprøyten, putte den i flaska og skru igjen korken før den ble kastet slik at INGEN ved et uhell skulle komme til å stikke seg på den.

Så vet jeg jo med meg selv at neste gang vi skal på lekeplassen må vi like fult passe godt på for det vil stadig settes nye skudd.

Jeg oppfordrer alle som ferdes på lekeplasser i bykjernene til å se seg for, og jeg vil gjerne rette en takk til de narkomane der ute som tar ansvar og ikke leger brukerutstyr igjen på lekeplassen og i parkene.  

 

Miriam 

U T Å L M O D I G

Reklame | Inneholder et originalt verk

Det er så utrolig vanskelig å vente på noe man gleder seg til!
Jeg har to ting på tapetet, jeg har for det første bestilt et regntrekk til løpevogna vår, fordi noen glemte å pakke med regntrekket da vi flytte tilbake til Norge etter to år i California. Men til mitt forsvar så regnet det jo aldri der! Hvem tenker på regntrekk??

Vel nå tenker jeg på regntrekk og regntøy hele tiden, alt skal være vannttet, ryggsekker også, for nå bor jeg i Bergen. De sier at tid leger alle sår og det kan nok stemme for etter to år borte fra bergen hadde jeg glemt hvor mye det regner i denne byen!

Det andre jeg venter på er å gå LIVE på nettsiden min, altså jeg sitter ikke å venter og dingler med beina, men jeg venter til jeg har fått scannet ferdig de første originalene, det kan jo ta litt tid som illustrert i forgje innlegg..

Nei, det nærmer seg nå, og jeg gleder meg veldig til å snurre i gang to kunkurranser til uka, en på fjesboka og en på instagram, og gjett hva premien blir, yup to originaler 😀 

Jeg håper du har hatt en strålende helg! Vi blogges!

 

Miriam 
 

Illustrasjonen som ble borte!

Reklame | Inneholder et originalt verk som kommer for salg

Der satt jeg og skulle til å laste opp et produktbilde, også finner jeg et tomt lerret?! Jeg ble litt satt ut og tenkte hu, to dager etter at jeg kjøpte scanneren og den har allerede gått inn i lyset? 

Men så begynte det å demre for meg at jeg etter å ha fått opp en forhåndsvisning av motivet på scanneren, hadde tatt ut tegningen fordi jeg skulle måle den for å legge målene inn i produktbeskrivelsen.. Så gikk jeg tilbake for å scanne og der var det jo en fin forhåndsvisning på skjermen så jeg trykket på scann og skannet dermed en tom glassplate! Godt jobba vil jeg si, kanskje en brødsmule flaut, men med litt humor på toppen så går det så fint!

Se her var den, et lite lørdagsgodt troll!

Ha en super lørdag, så blogges vi 😀 

 

Miriam

 

Post er post og regn er regn!

Ja da får en si at det blir post på posten. Jeg hadde store planer om å ha et oppsett med post i kasse og på døren, men det viste seg at det ikke var den beste løsningen.

Som tidligere bosatt i California med et Amazon Prime medlemskap, hvor trampoliner, lesebrett, bleier og hoppetau leveres på døren etter to dager, er jeg litt skuffet over at jeg ikke klarte å sette opp en like fin flyt! Jeg har de siste dagene vært i kontakt med ulike leverandører av frakt, integrering på nettsted og automatisering, men det er ikke den beste løsningen akkurat nå fordi jeg ikke kan ha et stort volum av forsendelser, det tar tid å lage glad kunst 😀 

Så når jeg får lansert originalene til uka, vil det ved enhver bestilling, være en kunstner (undertegnede) som popper opp, løper avgårde, snubler i hoppetauet på veien. Finner den rette originalen pakker den forsvarlig med både vanntett forsegling og i en avstivet konvolutt (her overlates ingenting til tilfeldighetene, det regner mye i Bergen). Deretter bestilles frakt, så printes en pakkseddel og jeg jogger til postkontoret med 190 i puls!

Så kan jeg endelig sende ut et sporingsnummer til en glad kunde!

Ha en sweet helg, vi blogges, må bare lade pulsklokka først! 

 

Miriam 

God morgen i hu og hast!

Da har jeg løpt mye fortere enn jeg hadde tenkt denne regnfulle torsdagsmorgenen! Det er ikke mindre en fem uker siden sist jeg var ute å løp, da løp jeg jo en mil så jeg var for så vidt i god form rent teknisk. Men tre dager etter den løpeturen lå jeg jo plutselig på Tynset sykehus med kontrastvæske i blodet og en betent blindtarm som måtte ut. 

Jeg har savnet å bevege litt på meg så i dag tenkte jeg var dagen å starte så smått.. så jeg skulle jogge til dagens legetime, i bedagelig tempo, med joggevogn og sekk for vi skulle jo rett i barnehagen etterpå. Som sagt så gjort, det var bare det at jeg hadde feilberegnet tiden noe! Så jeg har løpt ned hele halve fjellsiden i dag, med 180 i puls, regnet rett i fleisen, en humpende sekk på ryggen og en ide om at dette var ikke helt som forventet 😛

De fancy illustrasjonsbildene er forøvrig tatt etter at vi var ferdig hos legen og jeg hadde fått pusten tilbake. Dersom noen gjenkjenner meg fra min heseblesende løpetur i dag så beklager jeg at jeg var litt sein med ringeklokka i det jeg for forbi, det gikk rett og slett som et olja lyn i dag! 

Ha en super dag, tusen takk for at du stikker innom bloggen, så snakkes vi 😀 

Miriam