Superstjerne lørdag!


Og med det mener jeg å si tusen takk; til deg som titter innom bloggen og leser dette. Til alle som har delt nyhetene mine på facebook, trykker på liker, og syns det er gøy å følge med, dere er superstjerner! Det er ikke alltid lett å jobbe for seg selv, det er ingen å mase med på kontoret når det blir litt kabb og babb. Vel utenom denne fine fluffballen da 🙂  
Det blir derfor litt vanskelig å forklare hvor mye, den støtten og de innspillene jeg får underveis betyr for meg i min lille bedriftsbobble. Så jeg prøver så godt jeg kan å si tusen takk, skape godt innhold og å være ærlig med en god dose humor så det skal være kjekt å følge med. 

Tusen takk, vi blogges og jeg håper du har en riktig god helg 😀 

Miriam 

På farta

Reklame | Inneholder en direkte link til nettbutikken


Her går det unna, det er jo helg alt! Jeg har endelig vært på fredagsmøtet mitt og det gikk veldig fint 😀 Så får vi ser hvor veien bærer herfra.
Det skal ikke stå på innsatsen i hvert fall, her jobbes det nærmest døgnet rundt, min godeste mann begynner muligens å bli en smule lei av at alt av serier og sofatid tilbringes med en iPad til å tegne på, en mobil til å følge opp markedsføringen, og to plater med first-price sjokolade for å holde motet oppe.

Det er derfor utrolig fint å kunne starte helga med å meddele at det så smått har begynt å tikke inn ordre på bestillingsverk her jeg sitter ved kjøkkenøya både det fra USA og nå i Norge. Når jeg ikke sitter med bestillinger, markedsføring og andre administrative oppgaver eller iPaden, jobber jeg med å teste ut det lille trykkeriet mitt på vaskerommet, så det siste som kom ut derfra var denne iskremen, og med det ønsker jeg deg en god helg!
Jeg har og forøvrig lagt om nettsiden min litt, så nå er det mulig å få tak i en original til under 500 lappen om du melder deg på nyhetsbrevet mitt i nettbutikken, det er litt kult 🙂 

Vi blogges plutselig!

Miriam 

Flyvedyktig?

Det håper jeg inderlig for denne karen har nå lagt i vei på en 8000 kilometers ferd til USA! 
Det har vært litt frem og tilbake etter at flyet ble postet på Instagram og jeg kan nå konkludere med at ugla hverken har løst sertifikater for flytypen eller har tanket før den la i vei, det falt meg rett og slett ikke inn. Nå er det bare å krysse fingre, tær og vinger for at den kommer vel frem. 
Ha en flaksende dag i uværet, vi blogges!

Miriam 

Den nakne sannhet


Jeg har jo for ikke så lenge siden flyttet tilbake til Norge fra California, og med på flyttelasset var særdeles få av klærne mine. Årsaken til det er at jeg i siste liten før vi skulle pakke skulle vaske de klærne vi da bruker mest.. 

Som sagt så gjort og der lå plutselig de fleste av klærne mine igjen i tørketrommelen, mens vi satt på flyet fra Oakland til Bergen. Reine Carlsen sjakktrekket fra min side, som selvstendig næringsdrivende har jeg ikke akkurat råd til å kjøpe nytt (eller brukt for den del). Så da sitter jeg her med den nette sum av en dongeri bukse fra Hennes og Maurits. Nå skal jeg i et viktig møte på fredag i finstasen, så da må resten av uka tilbringes i loslitt ull med noen malingflekker på beina i frykt for å skitne til den ene fine buksa jeg har.
Jeg håper du har en fin uke så langt, så blogges vi fra ulla! Jeg er kjempe spent for møte på fredag og håper jeg har godt nytt til uka 😀 

Miriam 

God jul

God morgen, jeg er i helt feil sesong som du ser, men nå haster det med å avklare årets julemesser og markeder så dagens blogginnlegg må bli denne stand in frosken, så ser det hele fint ut på papiret mens jeg igjen løper rundt som en hodeløs kylling og forsøker å få kontroll på “to do” lista mi en mandags morgen.

Vi blogges plutselig og forhåpentligvis i rett sesong!

Miriam 

Et halvt hode


Stikker et halvt hode innom for å si god helg, som du ser skorter det enda på mine såkalte “mirror selfies” denne gangen fikk jeg jo alltids med mer en haka, men jeg har helt ærlig ingen ide om hva dette utrykket skal bety?! 

Ha en super lørdag vi blogges!  

Miriam

Hva gjør jeg nå?!

Der sitter jeg og undersøker mulighetene for å shippe varer til utlandet, så ser jeg med mine to glugger at tolldirektoratet har restriksjoner på utførsel av præriehunder!
Hva skal jeg gjøre med disse to da?? 
Jeg må nok løpe å gjemme de før noen finner ut at de befinner seg i Norge i det hele tatt! For en avslutting på uka!

God helg!

Miriam 

 

Uaktsom oppvask

Mer enn litt flau ble jeg i går da reparatøren var her for å fikse vaskemaskinen. Vannet som rant i strie strømmer i forkant av vaskemaskinen skyldtes nemlig en operatør feil. Jeg ble regelrett så flau at jeg ikke turte å stikke hode innom bloggen i går, men etter all støtten og engasjementet jeg opplevde etter oppvask saken, så får jeg vel heller komme på det reine med hele historien.
Dett er Okokombien, den kan både vaske og tørke kær, super praktisk når man har lite plass! Men som med alle tørketromler må man jo rense lofilteret etter hver tørk, og det gjør vi jo, men det var vist ikke bare ett filter vi skulle ha renset, den blå stripa med den fine og tydelige pilen “dra ut her” skulle også renses. Den skulle ikke renses periodisk heller den skulle renses etter hver vask. Det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg ikke har gjort! Se bare her på det det tova, grisete og klissete støvet som den stakkars reparatøren måtte hanskes med.
Hårball eksperten i huset var mildt sagt ikke imponert over ansamlingen min av støv og vaskemiddel rester. 
Så der har du det, jeg har uaktsomt og sakte men sikkert tettet igjen dispenseren på vaskemaskinen. 

Vi blogges!

Miriam 

Dette burde vært unntatt offentligheten

Du vet den følelsen når du har glemt og spise frokost og plutselig kommer på at du er sulten? Og i mitt tilfelle hvor det jobbes fra kjøkkenøya var salte pingviner det første jeg fikk øye på. Så da sitter man plutselig der og spiser pingviner til frokost og tenker hvordan i huleste skjedde dette? 
Nei, jeg må smøre meg en skive så jeg ikke ender opp som tidenes dårligste forbilde i heimen, vi snakkes 🙂 

Miriam 

Jeg har ikke lyst til å bli en reklameblogg

Reklame | Inneholder direkt link til nettbutikken min

Jeg forsøker stort sett å være veldig bevist på hvordan jeg linker tilbake til nettbutikken min når jeg blogger, fordi jeg har lyst til at bloggen skal være humoristisk, glad, gøyal og ikke bare basert på salg, selv om jeg driver for meg selv. Men i dag skal jeg gå rett utenfor den boksen fordi jeg er stolt av at jeg nå kan tilby innrammede trykk. Jeg er og utrolig takknemlig ovenfor min godeste mann som til stadig er tålmodig selv om det går trutt og nå også har hjulpet meg å investere i en kunst printer <3 

Så her har du flere bilder av mitt første innrammede trykk det er for salg her. Nå må jeg løpe og hente i barnehagen og jeg har forløbig ikke rukket å trykke opp flere en ett trykk i dag så det blir kjempe spennende å se om det får bein å gå på 😀 Da må jeg hive meg rundt og trykke mer i morgen. 


Tusen takk for at du er innom, jeg gleder meg til å se hvor veien går 😀 

Miriam