Søren og Klype er ferdig!

Denne meldingen dukket opp i innboksen i dag 🎉 Det første opplaget med bøker er ferdig trykket og er straks på vei fra Danmark til Norge!

Det er nesten litt rart å se at bøkene er på vei, etter så mange måneder med arbeid, timer ved tegnebordet og timer med digitalt arbeid så er papir utgaven ferdig 😳

Nå gjenstår det å se hvor mange dager postgangen fra Danmark til Norge tar, vi venter litt nervøs for resultatet og litt stolt over å ha kommet så langt 📦

Det ble en litt full fart oppdatering etter et lengre fravær her på bloggen, men alt har sin grunn ❤️

Ønsker deg en super kveld, og tusen takk for at du titter innom for å følge med på reisen 😊

 

 

 

Det endelige omslaget

Reklame | Fribord Forlag

Selv om alle forhåndsregler er tatt; bokomslaget er utviklet på en skjerm som er kalibrert for å vise en best mulig fargegjengivelse og at omslaget er designet i den rette fargeprofilen (CMYK og Forgra39).

Så er jeg livredd for at de grønne tonene på bokomslaget ikke er langt nok fra hverandre slik at Klype nærmest blir en utydelig grønn blobb eller en tue i det grønne gresset 🙈Jeg har derfor lurt litt på om vi ikke like gjerne skal lage en unboxing video når bøkene dukker opp på døra. Jeg vet ikke med dere, men jeg er så spent på den trykte utgaven, at jeg tenkte det kunne være artig å dele øyeblikket og den mulige forskrekkelsen med med alle her 😀

Hva synes du, hadde det vært gøy å se en unboxing etter åtte måneder med arbeid for å få boka på trykk?

NAV, permisjon, regnskap og bokutgivelse

Det er en utrolig spennende ventetid! Boken om Søren og Klype skal være ferdig trykket den 16. september og derfra skal den sendes fra Danmark til Bergen. Og vi er straks til termin med minsten, men om det skjer noe nå, til uka eller om noen uker er jo helt umulig å si.
Hadde jeg hatt en A4 jobb, hadde jeg nok vært i permisjon nå, og brukt dagene til å hekle finurlige figurer.
I stedet sitter jeg som selvstendignæringsdrivende på dataen, forbereder bokutgivelse og skriver nærmest en avhandling til NAV angående arbeidet mitt, fordi jeg må dokumentere stillingsprosenten min (det er aktivitetskrav til mor når bare far har opparbeidet seg rett til permisjon). Og det jobbes med å få regnskapet à jour før alt braker løs.

De overnevnte administrative oppgavene er kanskje ikke tidenes gøyeste aktiviteter, men det må til skal bedriften går rundt!

Da er det fint å kunne kombinere de kjedelige oppgavene med litt artigere ting, som å lage nye motiver og trykk til bokutgivelsen 😀 Og når man kan jobbe med oppgaver man virkelig digger, så er det fint å kunne jobbe litt mens man venter på å få ta turen opp på KK.

Jeg håper du har en fin uke, tusen takk for at du er innom bloggen i denne ventetiden ❤️