Fargerikt kaos

Reklame | Egen nettbutikk

Det å drive sin egen bedrift er gøy, utfordrende, og tidvis et kaos.

Målet har hele veien vært  bygge bedrift som man kan ha glede av å være kunde hos, ikke bare i form av glade motiver, men også opplevelsen rundt det å kjøpe et verk og ikke i minst tiden etter et kjøp 🙂

For å hjelpe meg med å forklare hvorfor jeg alltid har vært så utrolig glad i å skape gøyale, fargerike og søte motiver oppi alt kaoset, så trenger jeg litt hjelp av en TED talk fra 2018 av Ingrid Fetell Lee “where joy hides and how to find it”  om du vil få med deg den inspirerende TED talken finner du den her.

Lee har sett på sammenhengen i å bruke sine omgivelser for å skape rom for glede og jeg syns det er så vanvittig stilig og bra; at man kan skape rom for glede i hverdagen med å påvirke omgivelsene. Det føles godt at vi har glade veggmalerier i både gangen, stua og på barnerommet her hjemme, tenk at arbeidet mitt kan påvirke oss positivt, selv om jeg av og til stresser litt over økonomien og arbeidsmengden ved å være en grunder.

Med det må jeg jobbe videre med en mail. Det er et prosjekt som i den aller beste forstand handler om å skape rom for glede, jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å utarte seg enda, men jeg håper at jeg kan dele noen skikkelig glade innlegg her på bloggen nå på vårparten om alt går i boks.

Om det er første gangen du titter innom bloggen min, så finner du noen av de finurlige figurene og mer om arbeidet mitt i nettbutikken min https://miriamhaukebo.no, det er enda en god del som skal legges til, men det tar tid for en sjel og en skjorte å få på plass nærmere 40 fargerike motiver.

 

Med ønske om en glad dag 😀

Vi blogges!

Miriam

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg