Det er kaos og nesten ikke til å fatte! Hvordan har du det?

Reklame | Fribord Forlag

Det er nesten uvirkelig å sittet her å tenke på hva som nå skjer i Norge, i Norden og i verden. For å være helt ærlig så har jeg trøbbel med å finne ordene her jeg sitter med tastaturet.

Hvordan har du det? Landet vårt er snudd på hodet og ting føles nesten uvirkelig. Å holde seg oppdatert på den siste utviklingen har blitt en skremmende nødvendighet. Vi har så langt det lar seg gjøre forsøkt å være litt forsiktig med å diskuterer korona utbruddet rundt Mini her hjemme, men det er ikke lett.

Da koronaen traff Norge var jeg et øyeblikk ikke langt unna panikk, den følelsen ville ikke helt slippe taket før jeg kom over de første meldingene om at barn ikke er like utsatt når det kommer til korona.

Jeg har jo alt hjemmekontor og vi har alt avdragsfrihet på lånet for å satse på bedriften, så hverdagen vår har kanskje blitt litt mindre snudd på hodet enn for andre. Vi har for det meste bygget dinosaurland, hoppet på trampolinen og løpt rundt og rundt og rundt i leiligheten. Uten om det leser vi bøker, og hører på lydbok og lufter oss en gang for dagen. På arbeids siden jobber jeg meg gjennom sovetidene til Minsten på dagtid og slik som nå nesten midt på natta.

Jeg vet her jeg sitter at det er mange som jobber på spreng for at Norge skal gå rundt akkurat nå, tusen takk til dere alle som en! Det dere gjør nå, det alle som deltar i dugnaden gjør, er å redde liv. Som bedrift har jeg ingen samfunnskritisk rolle, men jeg har hatt så inderlig lyst til å gjøre noe.

Så jeg har gjort det eneste jeg kunne komme på; Søren og Klype har nå blitt en E-bok, jeg har lagt om store deler av nettsiden og fått på plass en løsing for å sende ut digitale varer og prisen er satt til null kroner.

Det er sikkert ikke et sjakktrekk på økonomi siden å gi bort e-boken når jeg enda har over 200 papir bøker lagret bak TVen i stua, men Landkrabbe var først og fremst en bok jeg begynte på for å gi i gave til Mini, en bok som kommer fra hjertet. Da jeg delte arbeidet med boka her på bloggen var det veldig mange som ønsket å bestille en bok og før jeg visste ordet av det hadde den lille krabben fått bein å gå på. Landkrabbe har igjen gitt enda flere oppdrag og jeg kan nå som koronaen herjer jobbe med to andre bok prosjekter hjemmefra.

Det føles derfor riktig å sende Søren og Klype ut i verden slik at de forhåpentligvis kan spre litt glede og gi en god pause fra bekymringer og kaos.

E-boken finner du her.

I nettbutikken finnes det nå ingen produkter for salg utover E-boken og Fargeark som begge er gratis. Jeg setter likevel dette blogginnlegget til “annonse” fordi jeg under normale omstendigheter selger egenproduserte varer via nettsiden og jeg er usikker på hva som blir riktig angående annonsebiten.


Ps! Vi har papirutgaven i handel noen få steder, men foruten et par eksemplarer er de fleste bøkene ut på kommisjon (det vil si at de ikke har kjøpt boka inn men selger den for meg), hadde det ikke vært for at vi har solgt de fleste bøkene selv, ville jeg ikke kunne gi ut e-boka gratis det ville vært veldig urettferdig mot forhandlere. Så før noen ønsker å arrestere meg for å gi bort boken så vil jeg gjerne si at det er gjort med stor omtanke.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg