Det nærmer seg!

Reklame | Fribord Forlag

Etter over åtte måneder med skisser, illustrasjoner, manus, research og finpuss så nærmer det seg, og vi er MILDT sagt kjempe spente!

Allerede før boka er lagt ut for salg har det tikket inn med reservasjoner, og vi har kastet planen om å trykk opp et første opplag på 20 bøker ut vinduet..

Med rett rundt 17 reservasjoner, før vi en gang har trykket opp og begynt å selge boka, ville det utvilsomt ha blitt alt for lite med 20 bøker 😮

Så det første opplaget blir på nærmere 100 bøker (trøste og bære om vi ikke får solgt de ut igjen, for da blir det mange eksemplarer av en bok for en familie på fire i en leilighet på 74kvm).

I tillegg til disse gode nyhetene har vi vært vanvittig heldig og har fått inn en ekstern konsulent som har lang fartstid innen bokbransjen, dette gjør det mulig å søke boka inn til kulturrådet og innkjøpsordningen for bøker, det er stort! Dersom boka blir kjøpt inn snakker vi om 1480 bøker, et hinsides tall for vår lille bedrift, som per dags dato hangler og går en brødsmule i minus.

Nå skal jeg lege til at det er ekstremt sjelden selvpubliserte bøker slipper gjennom nåløyet og blir kjøpt inn. Men vi ville jo ikke ha kommet noen vei med oppstarten av egen bedrift om vi ikke våget å sikte mot stjernene en gang i ny og ne..

Så jeg har alt avklart med trykkeriet at vi rekker å trykke opp de 1480 bøkene (innen fristen for levering går ut) dersom boka blir kjøpt inn, sånn for sikkerhetsskyld.

Nå gjenstår det bare at vi rekker alt av frister når det kommer til søknader for innkjøp og trykk av det første opplaget, så jeg må løpe tilbake til tegnebrettet for å få ferdig trykkfilene, phew!

Tusen takk for at du titter innom her og til alle dere som heier på Søren og Klype 😀

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg